Adventska radionica Zumbe

Adventska radionica Zumbe na Prekrižju

Ples prati čovjeka od pamtivijeka te je danas, kao i u prošlosti dio ceremonija, rituala, slavlja i zabave. Prilikom bavljenja tjelesnom aktivnosti osobe se emocionalno stabiliziraju, osjećaju se opušteno lagano i rasterećeno. Takav je i utjecaj plesa, koji zbog dodatne popraćenosti glazbom, ima značajan utjecaj na mentalno stanje pojedinca. U plesu je prisutna društvena, pozitivna i ugodna atmosfera u kojoj sudjeluju svi plesači/ce.

Vrijeme je adventa i darivanja, bliži se blagdan Božića te bi htjeli učenike/ce Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac razveseliti s radionicom Zumbe. Za njih smo organizirali u nedjelju, 10. prosinca 2023. od 15 do 17 sati, u prostoru Podružnice Prekrižje.

Tajana Bašić, voditeljica radionice garantira svim polaznicima/cama dobru zabavu uz motivirajuću glazbu latino ritmova i jednostavnu koreografiju.

Radionica je dio projekta Ribnjak te zove kojeg zajednički provode Centar mladih “Ribnjak”, Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac i Društvo za socijalnu podršku. Projekt je financiran kroz Program javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2023.godinu.