1
Veličina prostora u m2
mladih svaki tjedan

Centar mladih Ribnjak je gradska ustanova kulture kroz koju svakog tjedna prođe oko petsto djece i mladih sa željom da se izraze na glazbeni, scenski, plesni ili likovni način uz pažljivo vodstvo pedagoških stručnjaka i umjetnika s bogatim iskustvom rada s mladima.

Još pedesetih godina prošloga stoljeća započeo je kreativno-pedagoški rad i stvaranje s djecom u najprije trošnoj, a 1979. godine i obnovljenoj zgradi u jednom od najljepših zagrebačkih parkova. Prostor zgrade čini prizemlje i dva kata površine 1232 četvorna metra te 562 četvorna metra prostora terase prizemlja i terase drugog kata.

Centar je u suradničkom odnosu s Rock-akademijom – učilištem za popularnu i jazz glazbu, koja pruža glazbenu edukaciju brojnim mladim korisnicima, a udomio je i udruge čiji je rad vezan uz unapređivanje života i interesa mladih ljudi.

Dakle, 70 godina postoji tradicija organiziranog rada s mladima, Zagreb ima ustanovu u kojoj se ostvaruju kulturni, odgojno-obrazovni, umjetnički i razni socijalni sadržaji i u kojoj se neprestano unapređuju razni oblici rada i stvaranja s djecom i mladeži.

Zaposlenici

U Centru mladih Ribnjak stalno je zaposleno dvanaest djelatnika i ravnateljica, sedam stručnih suradnika i pet administrativno-tehnička djelatnika uz koje kontinuirano rade vanjski stručni suradnici.

Prostori

Cjenik Centra mladih “Ribnjak” – preuzimanje
Površine dvorana – preuzimanje