Božićna radionica Zumbe na Prekrižju

Facebook

Ples prati čovjeka od pamtivijeka te je danas, kao i u prošlosti dio ceremonija, rituala, slavlja i zabave. Prilikom bavljenja tjelesnom aktivnosti osobe se emocionalno stabiliziraju, osjećaju se opušteno lagano i rasterećeno. Takav je i utjecaj plesa, koji zbog dodatne popraćenosti glazbom, ima značajan utjecaj na mentalno stanje pojedinca. U plesu je prisutna društvena, pozitivna i ugodna atmosfera u kojoj sudjeluju svi plesači/ce.

Vrijeme je adventa i darivanja, bliži se blagdan Božića te bi htjeli učenike/ce Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac razveseliti s radionicom Zumbe. Za njih je organiziramo u četvrtak, 22. prosinca 2022. od 14 do 16 sati, u prostoru Podružnice Prekrižje.

Tajana Bašić, voditeljica radionice garantira svim polaznicima/cama dobru zabavu uz motivirajuću glazbu latino ritmova i jednostavnu koreografiju.

Radionica je dio projekta Ribnjak te zove kojeg zajednički provode Centar mladih “Ribnjak”, Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac i Društvo za socijalnu podršku. Projekt je financiran kroz Program javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2022.godinu.