Latino ritmovi na Prekrižju

Facebook

Ples prati čovjeka od pamtivijeka te je danas, kao i u prošlosti dio ceremonija, rituala, slavlja i zabave. Prilikom bavljenja tjelesnom aktivnosti osobe se emocionalno stabiliziraju, osjećaju se opušteno lagano i rasterećeno. Takav je i utjecaj plesa, koji zbog dodatne popraćenosti glazbom, ima značajan utjecaj na mentalno stanje pojedinca. U plesu je prisutna društvena, pozitivna i ugodna atmosfera u kojoj sudjeluju svi plesači/ce.

Kako bi lijepe emocije podijelili sa učenicima/cama  Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac,  za njih  organiziramo plesnu radionicu u utorak, 20. lipnja  2023. od 10 do 12 sati, u prostoru Podružnice Prekrižje.

Tajana Bašić, voditeljica radionice garantira svim polaznicima/cama dobru zabavu uz motivirajuću glazbu latino ritmova i jednostavnu koreografiju.

Radionica je dio projekta Ribnjak te zove kojeg zajednički provode Centar mladih “Ribnjak, Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac i Društvo za socijalnu podršku. Projekt je financiran kroz Program javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2023.godinu.