Mala galerija pozdrava

Mala galerija pozdrava na Prekrižju

Prosinac je mjesec ispunjen darivanjem, svjetlom i radošću. Kako bismo duh nadolazećih blagdana podijelili s učenicima Centra Tuškanac, za njih organiziramo gledanje predstave “Mala galerija pozdrava”, autorice Hane Lukas Midžić. Predstava će se izvoditi u ponedjeljak, 18. prosinca 2023., s početkom u 14,30 sati u podružnici Centra Tuškanac, na adresi Gornje Prekrižje 48.


“Mala galerija pozdrava” je interaktivni storytelling za djecu. Autorica, inače likovna umjetnica, poznata je po svojim izvedbenim susretima s djecom u kojima uz pomoć publike, glazbe i jednostavnih rekvizita uprizoruje svoju poeziju i priče. I ovoga puta Hana će kroz improvizaciju, razgovor i druženje gledatelje povesti u šetnju ovom neobičnom malom galerijom. Prvi izložak u prvoj izložbenoj prostoriji je, pogađate, “Dobro jutro!”, a za razgledavanje svih ostalih pozdrava, potrebno je zaigrano umjetničko vodstvo.

Aktivnost je dio projekta Ribnjak te zove  kojeg u partnerstvu provode Centar mladih „Ribnjak“ i Centar za odgoj i obrazovanje Tuškanac. .

Projekt je financiran kroz Program javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2023. godinu.