Program proljetnih praznika

Facebook
BESPLATNE RADIONICE ZA DJECU OD 19. 4. DO 22. 4. svaki dan od 10.00 do 12.00

Proljetni praznici u Ribnjaku sadrže umjetničko-pedagoške radionice u kojima djeca osnovnoškolske dobi imaju priliku razvijati svoj senzibilitet za raznolike kreativne i rekreativne vještine uz ekološka saznanja i tako kvalitetno provesti vrijeme odmora od školskih obaveza. 

Ove godine za vas smo pripremili slijedeći program:

19. 4. 
sportsko – animacijska radionica
voditeljica: Tamara Vidaček Zmajić 

Treniraj s nama ljubaznost, iskrenost,hrabrost, podršku, prijateljstvo i postani super heroj s Ribnjaka kroz igre iz Tamarine torbe iznenađenja.

20. 4.
radionica origamija
voditeljica: Vladimira Šimić 

Origami je drevna vještina, odnosno umjetnost savijanja papira koja je svoj procvat doživjela u Japanu, iako nije posve sigurno jesu li možda začeci ipak u Kini koja je domovina papira. Neovisno o zemlji porijekla, u izradi papirnih likova danas uživaju i djeca i odrasli, pritom razvijajući strpljenje, preciznost i koncentraciju, a pronalazeći radost i smirenje. U Centru mladih Ribnjak, 20. travnja, u vremenu od 10 do 12 sati, uvest ćemo djecu u čaroliju origamija, oživljavajući proljeće i Uskrs u raznim jednostavnim, pa i malo složenijim oblicima. Skakutat će papirni zečevi, poletjet će papirni leptirići i procvjetati papirne ruže.   

21. 4.
glazbena radionica 
voditelj: Nikša Marinović 

Glazbena radionica je osmišljena tako da u djeci probudi interes i ljubav prema glazbi uz pomoć grupnog muziciranja,međusobnog slušanja i pjevanja. Poseban akcent ćemo staviti na osvještavanje smisla za ritam, budući da će polaznici baratati cijelim nizom udaraljkaških instrumenata. Na kraju ćemo izvesti pjesmu po izboru grupe “The Beatles”.

22. 4.
plesna radionica
voditeljica: Sara Piljek 

Dođite se razgibati, kretati, zabaviti se i družiti te kroz ples pozdraviti proljeće.

 

Prijave na radionice: info@cmr.hr