Provjerite bogati program koji smo pripremili za vas na Sceni Ribica

Scena Ribica subotom

Centar mladih Ribnjak i Scena ribica donose vam zanimljive predstave subotom. Dječje predstave kao što je Krava na ormaru, Šuma priča i Voda je život uz veselje donose i važne pouke. Posjetite nas u Parku Ribnjaku subotom i razveselite sebe i svoje mališane!

Rezervacije: 01/4814719

Online prodaja – www.mojekarte.hr

12. Priča mi se priča sezona je počela u Centru mladih Ribnjak! Ne propustite koncertno pričanje više ili manje znanih priča nedjeljom u kreativnoj izvedbi Teatra Poco Loco!

Rezervacije: 01/4814719

Online prodaja – www.mojekarte.hr

Krava na ormaru

Da svoj skučeni stan dijelimo s pravom pravcatom kokoškom, ne možemo baš zamisliti. Ili možda, ipak…ta ona je tako malena i možda bismo se s njom nekako uspjeli dogovoriti da se ponaša pristojno. S kozom je već dosta teže, a s prasetom ne ide baš nikako. A zamislite tek kravu kao sustanarku!
A ipak, cijela se ova ekipa uselila kod fine zagrebačke gospođe što je bilo krajnje neugodno i žestoko iskustvo, iako se pouka isplatila: Mi malokad znamo cijeniti ono što imamo, želeći neprestano sve to više, a da često ni sami ne znamo što hoćemo. Promijenimo kut gledanja i – evo sreće!

Nadahnuta motivima jednostavne dječje pripovijetke i uz pomoć žive glazbe, nastala je naša vesela lutkarska predstava djeci na zadovoljstvo.

Autorski tim: Kruna Tarle, Maja Martin, Tomislav Rožić, Patrik Gregure
Produkcija: KRUNA TARLE-art & Centar mladih Ribnjak
Predstava je namijenjena djeci od 4 do 9 godina.