Sonata pod krošnjama – dobrotvorni koncert za pomoć žrtvama rata u Ukrajini

Facebook
Subota, 17.9. 2022. u 19 h 
Centar mladih Ribnjak, park Ribnjak 1, Zagreb

Pozivamo vas na dobrotvorni koncert Nataliie Tolmachove, ukrajinske pijanistice i profesorice klavira te voditeljice Međunarodne glazbene škole Yamaha u Kijevu. Tolmachova je 2015. pokrenula udrugu “Glazba za sve”, koja se do rata bavila stipendiranjem talentiranih glazbenika, a sada se bavi prikupljanjem donacija i distribucijom humanitarne pomoći.

Cilj ovog koncerta je prikupljanje donacije za nabavu lijekova i medicinskih potrepština za ranjene u ratom zahvaćenim područjima Ukrajine. Svi uključeni u organizaciju i izvedbu koncerta odriču se honorara i nastupaju ili sudjeluju u organizaciji besplatno.

Osim Tolmachove, nastupit će i njeni gosti iz Kijeva te Elena Kryvoshei, profesorica violončela, također iz Kijeva, koja od 2014. godine živi u Zagrebu i predaje u Glazbenoj školi Rudolfa Matza.

 

Broj mjesta je ograničen stoga preporučamo da popunjavanjem ovog upitnika rezervirate svoje mjesto, nakon čega ćete mailom dobiti informacije o uplati donacije. Preporučena minimalna donacija za koncert je 30 kn za djecu, 100 kn za odrasle. Naravno, ako želite, možete donirati više. Po uplati donacije, dobit ćete potvrdu o rezervaciji.

Ukoliko ne možete doći na koncert, a želite sudjelovati u akciji, u periodu od 1.9. do 1.10.2022. možete donirati u kn ili EUR uplatom na

  • IBAN: HR8824020061500121098, Erste&Steiermärkische Bank d.d.
  • MODEL HR01
  • POZIV NA BROJ 9-433-12
  • U opis plaćanja upisati DONACIJA 

 

Unaprijed zahvaljujemo na svakoj donaciji. Sav prikupljeni novac bit će namijenjen kupovini lijekova i medicinske opreme za ranjene osobe u ratom zahvaćenim područjima Ukrajine. Hvala 💛💙

NAPOMENA: U slučaju nedolaska na koncert, ne vrši se povrat novca, već se novac pridružuje ukupnoj prikupljenoj svoti.

Dodatne informacije: openmind.komunikacije@gmail.com